Menu

Servicii profesionale de mutari si relocari :: Suceava

Boreal GRUP va sta la dispozitie cu servicii complete destinate realizarii operatiunilor de mutare mobila, relocari sedii de firma in Suceava sau din Suceava catre orice destinatie din tara si viceversa.
Deoarece o mutare efectuata in regie proprie consuma timp, nervi, energie, costul apelarii la serviciile noastre este pe deplin justificat. Firma noastra este pregatita se va ajute cu o gama larga de servicii atunci cind se impune o operatiune de mutare sau relocare.

Transportul, personalul pentru incarcat si descarcat mobila si bagajele, demontarea si montarea mobilierului fac parte din oferta noastra de servicii, a carei caracteristica principala este flexibilitatea, astfel incat dumneavoastra sa puteti alege solutia care vi se potriveste cel mai bine.

Fiecare mutare este diferita si fiecare are nevoie de servicii adaptate nevoilor sale, dar si  bugetelor pe care si le poate permite pentru a fi alocate acestor operatiuni. Stim ca fiecare dintre clientii nostri are nevoi si cerinte specifice, datorate marimii spatiului de relocare, bugetului alocat acestei mutari, constrangerilor legate de timp.
Experienta si profesionalismul ne permit ca, oricare ar fi aceste cerinte specifice, sa oferim intotdeauna solutia de relocare cea mai buna, personalizata fiecarei mutari.

Transport
Boreal GRUP este dotata cu mijloace de transport ce permit deplasarea unor pachete de volum mare si de greutati pana la 1,5t sarcina utila, conduse de soferi profesionisti cu experienta.

Tarife
Pentru ca fiecare serviciu de mutare, relocare etc. are propriile sale caracteristici, care-l diferentiaza de oricare altul, Boreal GRUP tariele sunt negociabile in functie de caracteristicile serviciului solicitat.
Pentru o estimare a unui tarif, asteptam cererea dv. de oferta in care sa specificati caracteristicile serviciului solicitat, precum si alte informatii pe care le considerati importante.